מכניסים את כל החומרים לקערה ולשים, עד לקבלת בצק אחיד.
שלב 3
10 דקות
מכניסים נייר פרגמנט, או נייר כסף בגודל התבנית. מרדדים את הבצק כחצי מכמות הבצק על כל התבנית, כך שתתקבל שכבה בעובי של כ-1/2 ס"מ. הופכים את היריעה לתוך התבנית כשהבצק פונה לתבנית ומקלפים את הנייר. משתמשים בגלגלת חיתוך, ומחלקים את המשטח לעוגיות. אופים את העוגיות כ-10 דקות עד רבע שעה, עד להשחמה קלה.
שלב 4
0 דקות
אחרי צינון קצר שוברים בעדינות את העוגיות.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
4
מחממים את התנור לחום בינוני.
שלב 2
מתוך
4
מכניסים את כל החומרים לקערה ולשים, עד לקבלת בצק אחיד.
שלב 3
מתוך
4
מכניסים נייר פרגמנט, או נייר כסף בגודל התבנית. מרדדים את הבצק כחצי מכמות הבצק על כל התבנית, כך שתתקבל שכבה בעובי של כ-1/2 ס"מ. הופכים את היריעה לתוך התבנית כשהבצק פונה לתבנית ומקלפים את הנייר. משתמשים בגלגלת חיתוך, ומחלקים את המשטח לעוגיות. אופים את העוגיות כ-10 דקות עד רבע שעה, עד להשחמה קלה.
שלב 4
מתוך
4
אחרי צינון קצר שוברים בעדינות את העוגיות.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0