בקערה טורפים שמנת מתוקה, סוכר ומלח, עד שהסוכר נמס בחלקו והתערובת מעט מסמיכה. בקערה נפרדת טורפים ביצים עם גרידת לימון\תפוז ומוסיפים לתערובת השמנת.
שלב 3
0 דקות
מנפים לקערה קמח וטורפים רק עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים.
שלב 4
0 דקות
לוקחים ככוס מהתערובת ומערבבים לתוכה את השוקולד המומס או הקקאו עד שהיא הופכת חומה. שופכים את הבלילה החומה רק אל המקומות הבולטים בתבנית: אף, עניים ואזניים ומעל הכל שופכים בעדינות את הבלילה הלבנה.
שלב 5
0 דקות
ואופים כ-45 דק' עד שהעוגה אפוייה וזהובה. מצננים.
שלב 6
0 דקות
על הפה מזליפים ריבה.
שלב 1
מתוך
6
מחממים תנור ל-160 מעלות.
שלב 2
מתוך
6
בקערה טורפים שמנת מתוקה, סוכר ומלח, עד שהסוכר נמס בחלקו והתערובת מעט מסמיכה. בקערה נפרדת טורפים ביצים עם גרידת לימון\תפוז ומוסיפים לתערובת השמנת.
שלב 3
מתוך
6
מנפים לקערה קמח וטורפים רק עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים.
שלב 4
מתוך
6
לוקחים ככוס מהתערובת ומערבבים לתוכה את השוקולד המומס או הקקאו עד שהיא הופכת חומה. שופכים את הבלילה החומה רק אל המקומות הבולטים בתבנית: אף, עניים ואזניים ומעל הכל שופכים בעדינות את הבלילה הלבנה.
שלב 5
מתוך
6
ואופים כ-45 דק' עד שהעוגה אפוייה וזהובה. מצננים.
שלב 6
מתוך
6
על הפה מזליפים ריבה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0