המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים את החלב בכלי גדול ושטוח.
טובלים מצה בחלב כעשר שניות מכל צד.
מניחים את המצה על צלחת מרובעת או תבנית מתאימה.
בעזרת לקקן מורחים כשישית מכמות השוקולד על המצה.
מניחים מעל השוקולד מצה נוספת הטבולה בחלב ומורחים שוקולד.
מניחים שכבות של מצה ושוקולד.
על המצה השישית מורחים שוקולד ומפזרים קוקוס.
חשוב להדק את המצות.
אחרי כשעה חותכים לקוביות קטנות, אוכלים ונהנים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0