מערבבים את המלח עם הזנגביל ומשפשפים בו את הדג מבפנים ומבחוץ, ומשהים לכחצי שעה.
*ניתן להחליף את דג הסול בדג מקרל. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
0 דקות
מערבבים את רוטב הסויה עם הסוכר, חומץ ושמן, יוצקים על הדגים ומשהים לרבע שעה נוספת.
שלב 3
0 דקות
מעבירים את הדגים לכלי חסין חום ויוצקים עליהם את התחמיץ.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את הפטריות והבצל הירוק.
שלב 5
0 דקות
את הכלי עם הדגים מעמידים על רשת, בתוך ווק עם מים רותחים (או בתוך סיר אידוי), ומאדים במשך 12 דק'.
שלב 6
0 דקות
מגישים חם.
שלב 1
מתוך
6
מערבבים את המלח עם הזנגביל ומשפשפים בו את הדג מבפנים ומבחוץ, ומשהים לכחצי שעה.
*ניתן להחליף את דג הסול בדג מקרל. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
מתוך
6
מערבבים את רוטב הסויה עם הסוכר, חומץ ושמן, יוצקים על הדגים ומשהים לרבע שעה נוספת.
שלב 3
מתוך
6
מעבירים את הדגים לכלי חסין חום ויוצקים עליהם את התחמיץ.
שלב 4
מתוך
6
מוסיפים את הפטריות והבצל הירוק.
שלב 5
מתוך
6
את הכלי עם הדגים מעמידים על רשת, בתוך ווק עם מים רותחים (או בתוך סיר אידוי), ומאדים במשך 12 דק'.
שלב 6
מתוך
6
מגישים חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0