מפשירים במקרר יום לפני ההכנה את הבצק עלים ואת הבשר הטחון.
שלב 2
0 דקות
שמים בקערה את הבשר הטחון וחותכים את הבצל לחתיכות קטנות (כמו לסלט), ומוסיפים לבשר הטחון שנמצא בקערה. מוסיפים את הביצה ומערבבים היטב את הכל ביחד.
שלב 3
0 דקות
חותכים את הבצק לריבועים קטנים או בינוניים (לפי הגודל שאתה רוצים, זה לא משנה).
שלב 4
0 דקות
שמים בקצה אחד את תערובת הבשר, ובקצה השני סוגרים ומהדקים עם האצבעות כדי שזה ייסגר היטב. ככה עושים עם כל ריבועי הבצק.
שלב 5
0 דקות
אחרי שהכל מוכן, מרתיחים קצת שמן במחבת. כשהשמן רותח, מוסיפים את הבצק הממולא, ומטגנים עד שזה מתחיל להשחים קצת, ואז הופכים. כך עושים עם כל ריבועי הבצק.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
מפשירים במקרר יום לפני ההכנה את הבצק עלים ואת הבשר הטחון.
שלב 2
מתוך
5
שמים בקערה את הבשר הטחון וחותכים את הבצל לחתיכות קטנות (כמו לסלט), ומוסיפים לבשר הטחון שנמצא בקערה. מוסיפים את הביצה ומערבבים היטב את הכל ביחד.
שלב 3
מתוך
5
חותכים את הבצק לריבועים קטנים או בינוניים (לפי הגודל שאתה רוצים, זה לא משנה).
שלב 4
מתוך
5
שמים בקצה אחד את תערובת הבשר, ובקצה השני סוגרים ומהדקים עם האצבעות כדי שזה ייסגר היטב. ככה עושים עם כל ריבועי הבצק.
שלב 5
מתוך
5
אחרי שהכל מוכן, מרתיחים קצת שמן במחבת. כשהשמן רותח, מוסיפים את הבצק הממולא, ומטגנים עד שזה מתחיל להשחים קצת, ואז הופכים. כך עושים עם כל ריבועי הבצק.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0