המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-230 מעלות.
ממיסים חמאה ושוקולד במיקרוגל 40 שניות. מערבבים, ואם יש צורך מוסיפים 10 שניות בכל פעם עד להמסה מלאה.
בקערת המיקסר מקציפים את הביצים, החלמונים והסוכר עד לקבלת קציפה בהירה ואוורירית.
מוסיפים לקציפה את תערובת השוקולד המומס ומקפלים בעדינות עד לאיחוד.
מוסיפים את השקדים הטחונים ומקפלים לתערובת אחידה.
משמנים את התבניות האישיות, ומסדרים אותן על תבנית התנור. ממלאים בבלילה ואופים 10 דקות . העוגות מוכנות כשהן עדיין רוטטות במרכז ונראות לא אפויות, אך השוליים כבר יציבים. חשוב מאוד להיזהר מאפיית יתר.
מצננים שתי דקות, הופכים על צלחת הגשה ומגישים עם כדור גלידת וניל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0