המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרתיחים בסיר מים ומבשלים בו את האטריות, עד שהן מתרככות. מומלץ להוסיף קצת שמן למיי הבישול, כדי שלא ידבקו .
בינתיים מכינים את הרוטב. שופכים לתוך קערה את השמנת המתוקה ורוטב פטריות ומערבבים מספר דק', עד קבלת תערובת אחידה.
כשהאטריות מוכנות מסננים אותן ומעבירים למחבת חם.
מוסיפים את הרוטב, מערבבים היטב ומוסיפים את הפטריות.
ממשיכים לבשל עוד 5 דקות ואוכלים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0