המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לשים את קמח, גבינה, חמאה, שמנת, סוכר, הלח וחלב, עד לקבלת בצק אחיד ומניחים להתפחה של כחצי שעה, או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
מכינים את המלית: מערבבים את הגבינה הכחושה, פודינג, אבקת סוכר, ביצים וחמאה מומסת, עד לקבלת תערובת אחידה.
לאחר ההתפחה, יש לחלק את הבצק לארבעה כדורים, לרדד כל אחד מהם לריבוע ולקרוץ ריבועים בגודל של כ-7 ס"מ.
מוזגים את המלית לשקית זילוף ומזלפים בכמות של כף אחד במרכז כל ריבוע, סוגרים את הקצוות לכיוון המרכז ומניחים בתבנית אפייה.
לפני האפייה מברישים בביצה טרופה.
אופים בחום בינוני עד שמזהיב.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0