המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-230 מעלות.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר. את החלמונים מערבבים עם הגבינה והשמנת החמוצה (אפשר להמיר אותה בגיל, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
כשהתערובת חלקה, מוסיפים קורנפלור ופודינג וניל. מערבבים יפה עד שהתערובת חלקה בלי בועות, ומקפלים בעדינות פנימה את הקצף של החלבונים והסוכר.
משמנים תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ, ויוצקים את התערובת לתבנית ומיישרים.
אופים בתנור כ-15 דקות.
מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות, ואופים את העוגה עוד 60 דקות.
מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בפנים עוד 20 דקות.
מוציאים את העוגה ומכינים את השכבה העליונה: מקציפים את השמנת המתוקה עם סוכר הווניל והפודינג עד שנוצרת קצפת יציבה. מורחים על העוגה שהצטננה בצורה אחידה. שומרים במקרר. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0