הכנת הבצק: מניחים את כל החומרים היבשים, מלבד המלח בקערת מיקסר. מערבבים עם וו לישה. מוסיפים את המים בהדרגה ומעבדים 10 דקות, עד לקבלת בצק רך ומבריק. מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
שלב 2
0 דקות
מקמחים את הבצק, ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה כשעה עד שעתיים, עד להכפלת הנפח.
שלב 3
0 דקות
הכנת ממרח הפסטו: טוחנים במעבד מזון את עלי הבזיליקום עם שמן זית. מוסיפים שיני שום, צנוברים ומלח ומעבדים עד לקבלת ממרח פסטו אחיד. מעבירים את הממרח לקערה.
שלב 4
0 דקות
שמים את גבינת הפרמזן המגורדת בקערה נפרדת.
שלב 5
0 דקות
הכנת השבלולים: מחלקים את הבצק לשלושה חלקים.
שלב 6
0 דקות
מרדדים כל חלק למלבן בעובי ס"מ על משטח מקומח.
שלב 7
0 דקות
מורחים על המלבן שליש מממרח הפסטו ומפזרים מעל 1/3 מגבינת הפרמזן.
שלב 8
0 דקות
מגלגלים לרולדה ארוכה וחותכים לפרוסות בעובי 3 ס"מ. מניחים על תבנית משומנת ומכסים במגבת להתפחה עד להכפלת הנפח.
שלב 9
0 דקות
אופים בחום 180 מעלות עד שהשבלולים מזהיבים.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
9
הכנת הבצק: מניחים את כל החומרים היבשים, מלבד המלח בקערת מיקסר. מערבבים עם וו לישה. מוסיפים את המים בהדרגה ומעבדים 10 דקות, עד לקבלת בצק רך ומבריק. מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
שלב 2
מתוך
9
מקמחים את הבצק, ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה כשעה עד שעתיים, עד להכפלת הנפח.
שלב 3
מתוך
9
הכנת ממרח הפסטו: טוחנים במעבד מזון את עלי הבזיליקום עם שמן זית. מוסיפים שיני שום, צנוברים ומלח ומעבדים עד לקבלת ממרח פסטו אחיד. מעבירים את הממרח לקערה.
שלב 4
מתוך
9
שמים את גבינת הפרמזן המגורדת בקערה נפרדת.
שלב 5
מתוך
9
הכנת השבלולים: מחלקים את הבצק לשלושה חלקים.
שלב 6
מתוך
9
מרדדים כל חלק למלבן בעובי ס"מ על משטח מקומח.
שלב 7
מתוך
9
מורחים על המלבן שליש מממרח הפסטו ומפזרים מעל 1/3 מגבינת הפרמזן.
שלב 8
מתוך
9
מגלגלים לרולדה ארוכה וחותכים לפרוסות בעובי 3 ס"מ. מניחים על תבנית משומנת ומכסים במגבת להתפחה עד להכפלת הנפח.
שלב 9
מתוך
9
אופים בחום 180 מעלות עד שהשבלולים מזהיבים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0