המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים סיר עם מעט שמן, מוסיפים את הפתיתים ומערבבים מעט.
מוסיפים חלב שיכסה את הפתיתים, ומביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה ומבשלים 5 דקות, או עד שהפתיתים רכים. מערבבים מדי פעם.
אם הפתיתים דביקים, מוסיפים מעט חלב קר. אפשר להוסיף מעט חמאה לשדרוג.
מסדרים בקעריות ומפזרים מעל מעט סוכר. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0