המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
מרתיחים מים בסיר גדול, כך שהכרובית יכולה להיכנס אליו. כשהמים רותחים, מכניסים את הכרובית ל-4 דקות. מוציאים בזהירות ומסננים מהמים.
מניחים לכרובית להצטנן רק כמה דקות, ואז מורחים עליה, בעודה חמה, שמן זית ומלח גס.
מעבירים לתבנית אפייה ואופים כ-40 דקות, או עד שמזלג ננעץ בכרובית בקלות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0