מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת, טועמים ומשפרים תיבול.
שלב 2
0 דקות
מערבבים כרוב עם בצל ירוק, שקדים, חמוציות וקוקוס בקערה. יוצקים את הרוטב, משהים 10 דקות ומגישים.
שלב 3
1 דקות
אפשר לאכול את הסלט יום אחרי, אבל אז הסלט מקבל טעם כבוש.
בתיאבון!
*ניתן להמיר את הסוכר בדבש ואת הלימון בחומץ, באותן הכמויות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
3
מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת, טועמים ומשפרים תיבול.
שלב 2
מתוך
3
מערבבים כרוב עם בצל ירוק, שקדים, חמוציות וקוקוס בקערה. יוצקים את הרוטב, משהים 10 דקות ומגישים.
שלב 3
מתוך
3
אפשר לאכול את הסלט יום אחרי, אבל אז הסלט מקבל טעם כבוש.
בתיאבון!
*ניתן להמיר את הסוכר בדבש ואת הלימון בחומץ, באותן הכמויות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0