המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משמנים תבנית 26 ס"מ.
מעבירים לקערה את כל מצרכי הבצק ולשים לבצק אחיד.
מרפדים את התבנית בבצק ב-3/4 מכמות הבצק. שומרים בצד כרבע מכמות הבצק, כדי להפוך אותו לפירורים מעל לעוגה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד הזהבה קלה.
אופים בנפרד את הרבע הנותר.
מקציפים שמנת וסוכר וניל. מוסיפים את הגבינה לקצפת בתנועות קיפול, ללא הקצפה.
אחרי שהבצק אפוי והתקרר, מניחים עליו את המלית של הגבינה. מפוררים מעל הכל את הפירורים.
מעבירים למקרר לפחות ללילה ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0