מחממים את התנור ל-175 מעלות ומשמנים את התבנית. כדאי להכניס לתנור קערה חסינת חום עם מים, כדי שיווצרו אדים ולחות.
שלב 2
0 דקות
טוחנים את הפתי בר במעבד מזון כדקה, עד שהפירורים הופכים לאבקה. מעבירים לקערה ומערבבים עם החמאה המומסת והסוכר.
שלב 3
10 דקות
מניחים את התערובת על תחתית התבנית ומהדקים לבסיס. מכניסים לתנור ל-10 דקות, מוציאים ומצננים מעט.
שלב 4
0 דקות
מקציפים את גבינת השמנת כ-3 דק'. מערבבים בקערה נפרדת את הסוכר והאינסטנט פודינג וניל, ומוסיפים לקערה עם גבינת השמנת. מפעילים את המיקסר במהירות נמוכה ומוסיפים שמנת חמוצה וסוכר וניל. בהדרגה מוסיפים את הביצים, עד שהן נטמעות היטב ולא מעבר.
שלב 5
45 דקות
מעבירים את הבלילה לתבנית עם תחתית העוגה ואופים 45 דקות. מורידים את חום התנור לטמפרטורה של 50 מעלות ואופים עוד חצי שעה, או עד שהעוגה מעט זהובה.
שלב 6
0 דקות
מצננים בטמפרטורה החדר ומעבירים למקרר לכמה שעות לפני ההגשה.
שלב 1
מתוך
6
מחממים את התנור ל-175 מעלות ומשמנים את התבנית. כדאי להכניס לתנור קערה חסינת חום עם מים, כדי שיווצרו אדים ולחות.
שלב 2
מתוך
6
טוחנים את הפתי בר במעבד מזון כדקה, עד שהפירורים הופכים לאבקה. מעבירים לקערה ומערבבים עם החמאה המומסת והסוכר.
שלב 3
מתוך
6
מניחים את התערובת על תחתית התבנית ומהדקים לבסיס. מכניסים לתנור ל-10 דקות, מוציאים ומצננים מעט.
שלב 4
מתוך
6
מקציפים את גבינת השמנת כ-3 דק'. מערבבים בקערה נפרדת את הסוכר והאינסטנט פודינג וניל, ומוסיפים לקערה עם גבינת השמנת. מפעילים את המיקסר במהירות נמוכה ומוסיפים שמנת חמוצה וסוכר וניל. בהדרגה מוסיפים את הביצים, עד שהן נטמעות היטב ולא מעבר.
שלב 5
מתוך
6
מעבירים את הבלילה לתבנית עם תחתית העוגה ואופים 45 דקות. מורידים את חום התנור לטמפרטורה של 50 מעלות ואופים עוד חצי שעה, או עד שהעוגה מעט זהובה.
שלב 6
מתוך
6
מצננים בטמפרטורה החדר ומעבירים למקרר לכמה שעות לפני ההגשה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0