שמים בקערת המערבל (מיקסר) את הביצים, הסוכר ותמצית הווניל ומקציפים 5 דק' לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
שלב 2
0 דקות
ממיסים בסיר כפול על אמבט אדים את השוקולד עם החמאה, הקקאו, אבקת הקפה הנמס והברנדי. מוסיפים לתערובת הביצים ומערבלים חצי דקה. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים ידנית לתערובת אחידה. שומרים במקרר שעתיים.
שלב 3
0 דקות
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות). בכפות ידיים רטובות צרים מהתערובת כ-40 כדורים בגודל שזיף קטן. מניחים בתבניות עם רווח של 5 ס"מ בין הכדורים. 4.אופים בדיוק 11 דקות. אפיית יתר תייבש את העוגיות. מצננים, מאחסנים בקופסה אטומה ובין שכבות העוגיות מניחים נייר אפייה.
שלב 1
מתוך
3
שמים בקערת המערבל (מיקסר) את הביצים, הסוכר ותמצית הווניל ומקציפים 5 דק' לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
שלב 2
מתוך
3
ממיסים בסיר כפול על אמבט אדים את השוקולד עם החמאה, הקקאו, אבקת הקפה הנמס והברנדי. מוסיפים לתערובת הביצים ומערבלים חצי דקה. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים ידנית לתערובת אחידה. שומרים במקרר שעתיים.
שלב 3
מתוך
3
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות). בכפות ידיים רטובות צרים מהתערובת כ-40 כדורים בגודל שזיף קטן. מניחים בתבניות עם רווח של 5 ס"מ בין הכדורים. 4.אופים בדיוק 11 דקות. אפיית יתר תייבש את העוגיות. מצננים, מאחסנים בקופסה אטומה ובין שכבות העוגיות מניחים נייר אפייה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0