לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
אפשר סרטונים
פשטידה מהירה של פסטה פלוס וגבינות
(1)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: רות אוליבר
כשאין הרבה זמן אבל כן רוצים משהו ממש טעים לארוחת ערב מכינים את הפשטידה הזו
מחממים תנור לחום של 170 מעלות - טורבו, ומשמנים את תבנית הפיירקס.
מומלץ - תבנית פיירקס מלבנית 30X15 ס"מ.
שלב 3
5 דקות
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הפשטידה, למעט 1/3 מכמות הגבינה הצהובה.
*ניתן להמיר את הגבינה הצהובה בגבינת מוצרלה מגוררת באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 4
0 דקות
יוצקים לתבנית הפיירקס ומפזרים מעל את יתרת הגבינה.
שלב 5
40 דקות
אופים כ-40 דקות, או עד שהפשטידה אפויה וזהובה.
שלב 1
מתוך
5
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי החבילה.
שלב 2
מתוך
5
מחממים תנור לחום של 170 מעלות - טורבו, ומשמנים את תבנית הפיירקס.
מומלץ - תבנית פיירקס מלבנית 30X15 ס"מ.
שלב 3
מתוך
5
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הפשטידה, למעט 1/3 מכמות הגבינה הצהובה.
*ניתן להמיר את הגבינה הצהובה בגבינת מוצרלה מגוררת באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 4
מתוך
5
יוצקים לתבנית הפיירקס ומפזרים מעל את יתרת הגבינה.
שלב 5
מתוך
5
אופים כ-40 דקות, או עד שהפשטידה אפויה וזהובה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 2