המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר גדול מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה.
מוסיפים את השום והסלרי וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד הזהבה.
מוסיפים את הבשר הטחון והתבלינים ובעזרת כף עץ מערבבים ומפוררים את הבשר לגרגירים.
ממשיכים לאדות עד שכל הבשר הופך לגרגירים קטנים, מנמיכים את הלהבה, יוצקים רוטב עגבניות על הבשר וממשיכים לבשל על אש נמוכה תוך כדי ערבוב כ- 10 דקות, עד שהירקות מתרככים טיפה והרוטב מסמיך מעט.
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות בגב האריזה. מניחים ערימת פסטה בצלחת, שמים מעל רוטב ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0