המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על גב האריזה ומסננים.
במחבת מניחים 2 כפות שמן זית ומניחים את קוביות הסלמון/ טופו, צולים כדקה מכל צד, מוסיפים את הטריאקי ומערבבים.
מוסיפים את יתרת שמן הזית, השום, הבצל הירוק, הטימין ואת התבלינים, מערבבים ומוסיפים קליפת לימון, מיץ לימון ומים.
מביאים לרתיחה ומוסיפים את הפסטה, מערבבים ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0