המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים את הדגים דק, עדיף ידנית (אם משתמשים במערבל מזון, עובדים בפולסים באופן זהיר, עד קבלת מרקם אחיד).
מניחים את כל המצרכים בקערה גדולה ולשים היטב למספר דקות.
מחלקים ל-6 חלקים ויוצרים קציצת המבורגר.
צולים קלות על גחלים או פלנצ'ה, או מחבת לוהטת, כ-3 דקות בכל צד.
מגישים בלחמניית המבורגר, מומלץ עם טוגנים של תפוח אדמה בקייגון והיקורי סמוק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0