המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן זית בסיר. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שקיפות.
מוסיפים את הטימין והשום לסיר ומערבבים.
מוסיפים את שאר הירקות לסיר, למעט הכרוב הסיני. מערבבים הכל תוך כדי טיגון על אש גבוהה.
מוסיפים מים לכדי כיסוי ועוד 10 ס"מ מעל.
מוסיפים מלח ואבקת מרק לפי הטעם.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל על אש קטנה כשעה.
מבשלים בנפרד את הקניידלך על פי הוראות ההכנה בגב האריזה.
בזמן ההגשה - מוזגים לקערה אישית את מרק הירקות והקניידלך ומפזרים את רצועות הכרוב הסיני.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0