המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים מעט שמן זית בסיר ומוסיפים את כל הירקות החתוכים, מלבד הסלרי. בוחשים בסיר ומשחימים קלות את הירקות.
מוסיפים את הגרונות ולפי הטעם מוסיפים את התבלינים. ממשיכים לבחוש ומוסיפים שני ליטר מים.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עם מכסה שלוש שעות.
כחצי שעה לפני סוף הבישול מוסיפים את הסלרי הקצוץ.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0