לשים את חומרי הבצק, עד לקבלת גוש חלק. מניחים בצד. מרדדים חצי מכמות הבצק לעלה דק, ומעבירים אותו בעזרת המערוך לתבנית המשומנת (תבנית 26 עם שוליים נמוכים). משטחים על הבסיס והדפנות. חותכים את הבצק המיותר.
שלב 2
0 דקות
מפזרים על הבצק את גבינת הקשקבל המגורדת.
שלב 3
30 דקות
מטגנים בשמן את הבצל. מוסיפים את השמנת הרגילה, הטימין, מלח, 2 חלמונים, הקמח והשמנת, עד לקבלת קצפת יציבה. מקציפים את החלבונים, ובוחשים עם העיסה. מעבירים לתבנית, מניחים מעל שמיניות בצל ואופים כ-30 דקות, או עד שמוכן.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
3
לשים את חומרי הבצק, עד לקבלת גוש חלק. מניחים בצד. מרדדים חצי מכמות הבצק לעלה דק, ומעבירים אותו בעזרת המערוך לתבנית המשומנת (תבנית 26 עם שוליים נמוכים). משטחים על הבסיס והדפנות. חותכים את הבצק המיותר.
שלב 2
מתוך
3
מפזרים על הבצק את גבינת הקשקבל המגורדת.
שלב 3
מתוך
3
מטגנים בשמן את הבצל. מוסיפים את השמנת הרגילה, הטימין, מלח, 2 חלמונים, הקמח והשמנת, עד לקבלת קצפת יציבה. מקציפים את החלבונים, ובוחשים עם העיסה. מעבירים לתבנית, מניחים מעל שמיניות בצל ואופים כ-30 דקות, או עד שמוכן.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0