המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן.
בזמן בישול הפסטה יש לקחת סיר בינוני ולהתחיל בטיגון.
לקצוץ בצל לקוביות קטנות ולטגן עד להזהבה עדינה, להוסיף את הפטריות ולטגן עוד כ-5-7 דקות עם ערבוב מידי פעם.
להוסיף את גרעיני התירס לעוד 2 דקות וכן את הקשיו הקצוץ.
לתבל עם כחצי כפית מרק עוף, פלפל שחור מעט ומלח.
חשוב לציין שטעם המליחות לפי כל אחד והחלטתו שלו (אך בל נשכח שישנו רוטב הצלי שעדיין לא הוספנו ובו מליחות מסויימת גם).
ערבוב של עוד דקותיים, ובו בזמן הפסטה התבשלה לה כחצי בישול, יש לסנן ולצרף לתבשיל.
לקחת חצי כוס מים רותחים עם שקית רוטב צלי ולערבב עד שלא יהיו גושים בכוס ולצרף לתבשיל. כעת יש לנו תבשיל עם נוזלים די רבים, יש להוריד את האש לנמוכה ביותר, ולהשאיר מכסה כשחציו פתוח ולבשל על אש נמוכה כך לעוד 10 דקות עם ערבוב מידי פעם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0