המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת העוגה: להקציף חלבונים ולהוסיף בהדרגה כוס סוכר עד ליצירת קצף יציב.
בקערה נפרדת לערבב חלמונים + שליש כוס סוכר + 2 כפות שמן + א. אפיה + חצי כוס חלב עד תערובת אחידה.
להוסיף את התערובת לקצף החלבונים בתנועות קיפול. להוסיף בהדרגה כוס ושליש קמח בתנועות עטיפה עד תערובת אחידה.
להעביר תערובת לתבנית 24 משומנת ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 40 דקות.
לקרר ולחצות לשניים (כך שייווצרו שני עיגולים)
הכנת הקרם: להקציף את כל המרכיבים לקצף יציב (להיזהר מהקצפת יתר).
הכנת הציפוי: להמיס סוכר במחבת ליצירת קרמל (להיזהר לא לשרוף!) להוסיף את השקדים, לערבב היטב ולצנן מעט.
הרכבת העוגה: מורחים שכבת קרם על גבי העיגול התחתון ומניחים מעל את העיגול העליון. מצפים את העוגה בקרם מכל צדדיה ומעל לשפוך את הציפוי המתוק. לצנן היטב לפני ההגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0