שמים את השמנת והשוקולד בסיר בינוני ומבשלים על להבה בינונית, תוך כדי ערבוב, עד שהשוקולד נמס לגמרי.
שלב 2
40 דקות
מעבירים לכלי אחסון (או לקערת המערבל) ומצננים במקפיא 40 דקות (אם יש זמן, אפשר לאחסן במקרר שעות אחדות, עד שהקרם קר לגמרי).
שלב 3
0 דקות
מוציאים מהמקפיא ומקציפים את הקרם במערבל, במהירות גבוהה, עד שהוא הופך אוורירי ויציב.
שלב 4
0 דקות
שמים את הוויסקי והג'לטין בכוס קטנה ומערבבים במזלג. מעבירים למיקרוגל ומחממים כחצי דקה, או עד שכל הגושים נעלמים. מוסיפים את הג'לטין לקרם שהקצפנו / מוס, תוך כדי הקצפה של עוד כחצי דקה.
שלב 5
0 דקות
יוצקים לקעריות (או לקערה) ומאחסנים במקרר שעה לפחות לפני ההגשה. המוס נשמר יומיים במקרר.
שלב 1
מתוך
5
שמים את השמנת והשוקולד בסיר בינוני ומבשלים על להבה בינונית, תוך כדי ערבוב, עד שהשוקולד נמס לגמרי.
שלב 2
מתוך
5
מעבירים לכלי אחסון (או לקערת המערבל) ומצננים במקפיא 40 דקות (אם יש זמן, אפשר לאחסן במקרר שעות אחדות, עד שהקרם קר לגמרי).
שלב 3
מתוך
5
מוציאים מהמקפיא ומקציפים את הקרם במערבל, במהירות גבוהה, עד שהוא הופך אוורירי ויציב.
שלב 4
מתוך
5
שמים את הוויסקי והג'לטין בכוס קטנה ומערבבים במזלג. מעבירים למיקרוגל ומחממים כחצי דקה, או עד שכל הגושים נעלמים. מוסיפים את הג'לטין לקרם שהקצפנו / מוס, תוך כדי הקצפה של עוד כחצי דקה.
שלב 5
מתוך
5
יוצקים לקעריות (או לקערה) ומאחסנים במקרר שעה לפחות לפני ההגשה. המוס נשמר יומיים במקרר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0