המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים את הביצים בקערה ומתחילים להקציף בהדרגה ותוך כדי הקצפה: מוסיפים את הסוכר עד שזה נבלע, מוסיפים את השמן, מוסיפים 1/3 מכמות הקמח ואבקת הפודינג וקצת מהשמנת. מערבלים עד שהכל נבלע ושוב מוסיפים 1/3 מכמות הקמח ואבקת הפודינג וקצת מהשמנת, ממשיכים לערב עד שזה נבלע. מוסיפים את כל הקמח והאבקת הפודינג שנשארה ומוסיפים קצת שמנת. מערבלים עד שהבלילה מקבלת מרקם אחיד (חשוב לסיים עם השמנת).
מעבירים לתבנית משומנת ומניחים בתנור שחומם מראש בטמפרטורה של 180 מעלות, בערך ל-30 דקות.
יש לבדוק עם קיסם אם העוגה מוכנה.
ציפוי סוכר: אחרי שהעוגה נאפתה והספיקה להתקרר קצת, לוקחים את אבקת הסוכר, מערבבים איתה מעט מים רותחים. מערבבים את הכל, עד שנהיה נוזל סמיך לבן, ופשוט מורחים על העוגה. נותנים לזה קצת להתקרר.
לגרסת פרווה - המירו את השמנת המתוקה בצמחית באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0