המתכון הזה נוצר עבור 14 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מגררים או קוצצים את הקישואים דק במעבד מזון. סוחטים מעט כדי להיפטר מנוזלים עודפים.
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקציצות, מלבד פירורי הלחם.
מתבלים את פירורי הלחם במלח ובפלפל.
יוצרים קציצות שטוחות בקוטר של כ-4 ס"מ, ומגלגלים בפירורי הלחם (לוחצים אותן מעט אל הפירורים כדי שיצופו היטב).
מחממים את השמן במחבת. מטגנים את הקציצות על אש נמוכה במשך חמש דקות מכל צד, עד שהזהיבו והעוף מבושל לחלוטין.
מגישים מיד עם סלט ירקות טרי ומיונז. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0