המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת הבצק: שמים את הביסקוויטים במעבד מזון עם להב פלדה, וטוחנים לפירורים גסים (כמו קוסקוס). מוסיפים את החמאה והחלבה, ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרפדים בבצק תחתית ושוליים של תבנית פאי בקוטר 26 ס"מ (או שתי תבניות קטנות). מניחים בצד.
הכנת המילוי: שמים שמנת, אינסטנט פודינג וחצי כוס תותים במעבד המזון (אין צורך לשטוף אחרי הכנת הבצק), ומעבדים למחית ורודה ואחידה. יוצקים אל תוך קלתיות הפאי, ומניחים במקרר לגיבוש ל-10 דקות.
בינתיים שוטפים תותים ונפטרים מעוקציהם. חוצים, או שחותכים לרבעים (תלוי בגודל), ומכסים בתותים את הקרם. שומרים במקרר עד יום.
אם רוצים, זורים לפני ההגשה אבקת סוכר. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0