מכניסים את הנודלס לסיר עם מי מלח רותחים, ומבשלים במשך כ- 7 דקות על להבה בינונית, עד שהם הופכים ל"אל-דנטה". מוציאים מהסיר ומסננים. מניחים בקערה.
שלב 2
3 דקות
מחממים שמן בווק ,מוסיפים את קוביות הבצל, את הפטריות, רצועות הפלפל והכרוב ואת רצועות הגזר. מקפיצים על להבה גבוהה במשך כ- 3 דקות, תוך כדי ערבוב. מוסיפים את הג'ינג'ר המגורר, השום הכתוש והצ'ילי ומערבבים היטב במשך כדקה נוספת. מוציאים את הירקות מהווק ומניחים בקערה.
שלב 3
0 דקות
מחממים מחבת פסים עם מעט שמן לחום גבוה. מוסיפים את הסטייקים וסוגרים אותם מכל הצדדים. לשים לב שלא צולים אותם יותר מדי. מוציאים את הסטייקים מהמחבת ועל קרש חיתוך חותכים אותם לפרוסות דקות. מניחים בקערית.
שלב 4
0 דקות
בקערית עמוקה מכינים את רוטב הבוטנים. מכניסים לקערית את חמאת הבוטנים. יוצקים רוטב צ'ילי מתוק, חומץ אורז, סוכר חום וציר הבקר ומערבבים עד שמתקבל מרקם חלק ואחיד. אם הוא מעט סמיך, להוסיף עוד מעט מים, ולערבב.
שלב 5
2 דקות
מוסיפים לווק מעט שמן, וכן את הנודלס. יוצקים על הנודלס את הסויה הכהה ומקפיצים במשך כ- 2 דקות, עד שכל הנודלס מקבלים גוון מעט כהה. מוסיפים את הירקות המוקפצים, וכן את נתחוני האנטרקוט ושום כתוש. מערבבים היטב עד שהרוטב נספג בנודלס ומגישים.
שלב 1
מתוך
5
מכניסים את הנודלס לסיר עם מי מלח רותחים, ומבשלים במשך כ- 7 דקות על להבה בינונית, עד שהם הופכים ל"אל-דנטה". מוציאים מהסיר ומסננים. מניחים בקערה.
שלב 2
מתוך
5
מחממים שמן בווק ,מוסיפים את קוביות הבצל, את הפטריות, רצועות הפלפל והכרוב ואת רצועות הגזר. מקפיצים על להבה גבוהה במשך כ- 3 דקות, תוך כדי ערבוב. מוסיפים את הג'ינג'ר המגורר, השום הכתוש והצ'ילי ומערבבים היטב במשך כדקה נוספת. מוציאים את הירקות מהווק ומניחים בקערה.
שלב 3
מתוך
5
מחממים מחבת פסים עם מעט שמן לחום גבוה. מוסיפים את הסטייקים וסוגרים אותם מכל הצדדים. לשים לב שלא צולים אותם יותר מדי. מוציאים את הסטייקים מהמחבת ועל קרש חיתוך חותכים אותם לפרוסות דקות. מניחים בקערית.
שלב 4
מתוך
5
בקערית עמוקה מכינים את רוטב הבוטנים. מכניסים לקערית את חמאת הבוטנים. יוצקים רוטב צ'ילי מתוק, חומץ אורז, סוכר חום וציר הבקר ומערבבים עד שמתקבל מרקם חלק ואחיד. אם הוא מעט סמיך, להוסיף עוד מעט מים, ולערבב.
שלב 5
מתוך
5
מוסיפים לווק מעט שמן, וכן את הנודלס. יוצקים על הנודלס את הסויה הכהה ומקפיצים במשך כ- 2 דקות, עד שכל הנודלס מקבלים גוון מעט כהה. מוסיפים את הירקות המוקפצים, וכן את נתחוני האנטרקוט ושום כתוש. מערבבים היטב עד שהרוטב נספג בנודלס ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0