המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את הבצל במחבת עם מעט שמן. מוסיפים את קוביות בשר השפונדרה ומטגנים במשך כשלוש דקות מכל הצדדים. מעבירים את קוביות הבשר והבצל לכלי.
בסיר בישול רחב מניחים את הגריסים והשעועית. מפזרים מעל את שיני השום הקלופות. מניחים מעל את הבצל, טבעות הקבנוס וקוביות הבשר שטיגנו.
מוסיפים את שומן האווז. מתבלים במלח, פלפל שחור ואבקת מרק. מוסיפים את עלי הדפנה. יוצקים מים רותחים עד כדי כיסוי התבשיל, ומביאים לרתיחה בלהבה גבוהה.
מנמיכים את הלהבה לנמוכה ומבשלים במשך כחמש-שש שעות, או מעבירים לתנור בחום נמוך למשך הלילה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0