אופן הכנת הבצק: מפשירים גליל אחד מחבילת הבצק (450 גרם) ואת הגליל השני אפשר לשמור בהקפאה.
שלב 2
0 דקות
מניחים את הבצק בתבנית פאי בקוטר 24 ס"מ, וחותכים את הקצוות המיותרים. מהדקים לתחתית ולדפנות התבנית. מחוררים את הבצק בעזרת מזלג.
שלב 3
25 דקות
מכניסים את התבנית לתנור אפייה, שחומם מראש לטמפרטורה של כ- 180 מעלות, ואופים במשך כ-25 דקות, עד שהבצק מקבל גוון זהוב. מוציאים את התבנית מהתנור, ומצננים.
שלב 4
5 דקות
הכנת מחית פירות היער: מכניסים את כל מרכיבי המחית לסיר קטן, מביאים לרתיחה, ומבשלים על להבה בינונית, במשך כ- 5 דקות, תוך כדי ערבוב.
שלב 5
0 דקות
מורידים את הסיר מהכיריים, ונותנים למחית להצטנן מעט.
שלב 6
0 דקות
הכנת הקרם: מוסיפים לקערת מיקסר את השמנת המתוקה, הסוכר, אבקת אינסטנט פודינג, והמים, ומערבלים עד קבלת קרם וניל יציב.
שלב 7
0 דקות
הרכבת הפאי: מורחים את מחית פירות היער על בסיס הפאי בשכבה אחידה. מעל נמרח את קרם הווניל.
שלב 8
0 דקות
נכניס את הפאי למקרר למשך כשעתיים. מוציאים את הפאי, ומקשטים לפני ההגשה בדובדבנים.
שלב 1
מתוך
8
אופן הכנת הבצק: מפשירים גליל אחד מחבילת הבצק (450 גרם) ואת הגליל השני אפשר לשמור בהקפאה.
שלב 2
מתוך
8
מניחים את הבצק בתבנית פאי בקוטר 24 ס"מ, וחותכים את הקצוות המיותרים. מהדקים לתחתית ולדפנות התבנית. מחוררים את הבצק בעזרת מזלג.
שלב 3
מתוך
8
מכניסים את התבנית לתנור אפייה, שחומם מראש לטמפרטורה של כ- 180 מעלות, ואופים במשך כ-25 דקות, עד שהבצק מקבל גוון זהוב. מוציאים את התבנית מהתנור, ומצננים.
שלב 4
מתוך
8
הכנת מחית פירות היער: מכניסים את כל מרכיבי המחית לסיר קטן, מביאים לרתיחה, ומבשלים על להבה בינונית, במשך כ- 5 דקות, תוך כדי ערבוב.
שלב 5
מתוך
8
מורידים את הסיר מהכיריים, ונותנים למחית להצטנן מעט.
שלב 6
מתוך
8
הכנת הקרם: מוסיפים לקערת מיקסר את השמנת המתוקה, הסוכר, אבקת אינסטנט פודינג, והמים, ומערבלים עד קבלת קרם וניל יציב.
שלב 7
מתוך
8
הרכבת הפאי: מורחים את מחית פירות היער על בסיס הפאי בשכבה אחידה. מעל נמרח את קרם הווניל.
שלב 8
מתוך
8
נכניס את הפאי למקרר למשך כשעתיים. מוציאים את הפאי, ומקשטים לפני ההגשה בדובדבנים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0