מבשלים את האטריות לפי ההוראות שבאריזה ומסננים. לאחר שהתקררו מעט, מוסיפים 2 ביצים ומעט מלח ומערבבים.
שלב 2
10 דקות
מטגנים את הבצלים עד להזהבה קלה, מוסיפים את הבשר טחון, מלח ופלפל ומערבבים היטב עד לבישול חלקי של הבשר (להמשיך לערבב ולדאוג שלא יהיו גושים, אלא לפורר הכל). להוסיף את רסק העגבניות, לערבב ולכסות למספר דקות.
*ניתן להמיר את הבשר הטחון בחצי קילו עוף טחון. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
0 דקות
לוקחים תבנית חד פעמית, מורחים אותה בשמן, בנדיבות, מניחים אטריות בתחתיה (לא יותר מדי, רק כדי לכסות את התחתית) ובצדדיה. לוקחים את תערובת הבשר ומניחים על האטריות. מכסים את הבשר באטריות (לראות שהבשר מכוסה מכל צדדיו).
שלב 4
0 דקות
למרוח בעדינות שמן על האטריות מלמעלה, ולהכניס לתנור בחום של 170 מעלות, כ-60 דקות.
שלב 1
מתוך
4
מבשלים את האטריות לפי ההוראות שבאריזה ומסננים. לאחר שהתקררו מעט, מוסיפים 2 ביצים ומעט מלח ומערבבים.
שלב 2
מתוך
4
מטגנים את הבצלים עד להזהבה קלה, מוסיפים את הבשר טחון, מלח ופלפל ומערבבים היטב עד לבישול חלקי של הבשר (להמשיך לערבב ולדאוג שלא יהיו גושים, אלא לפורר הכל). להוסיף את רסק העגבניות, לערבב ולכסות למספר דקות.
*ניתן להמיר את הבשר הטחון בחצי קילו עוף טחון. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
מתוך
4
לוקחים תבנית חד פעמית, מורחים אותה בשמן, בנדיבות, מניחים אטריות בתחתיה (לא יותר מדי, רק כדי לכסות את התחתית) ובצדדיה. לוקחים את תערובת הבשר ומניחים על האטריות. מכסים את הבשר באטריות (לראות שהבשר מכוסה מכל צדדיו).
שלב 4
מתוך
4
למרוח בעדינות שמן על האטריות מלמעלה, ולהכניס לתנור בחום של 170 מעלות, כ-60 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0