המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים בצל לרצועות דקות מפזרים בתנור.מקלפים תפוחי אדמה ובטטות חותכים למרובעים גדולים.ומפזרים בתבנית.
בכוס גדולה שמים שמן כף פפריקה מתוקה, חצי כף פפריקה חריפה, כף חוואייג, כף מרק עוף מלח ופלפל כמה שאוהבים ומערבבים את התבלינים. כותשים לתוך הכוס מס' שיני שום.
את העופות שמים מעל תפוחי האדמה והבטטות. מתבלים ומעסים את כל התכולה בתבלינים שהכנו.לפזר רוטב צילי חריף בנדיבות, רוטב סויה בכמות טובה. ולתנור על 200 מעלות כשהתבנית מכוסה בנייר אלומיניום.
לאחר שנאפה ומוכן, לקראת הסוף, להסיר את נייר האלומיניום ולתת השחמה לעופות שיתפוס צבע יפה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0