מחממים בסיר בינוני את השמן, ומטגנים את הבצל כ-2 דקות, עד להזהבה.
שלב 2
1 דקות
מוסיפים את הערמונים, התפוחים, הקינמון והסוכר החום, ומטגנים דקה נוספת.
ניתן להמיר את הקינמון במקל קינמון. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הדלעת, תפוחי האדמה, הגזר והבטטה, וממשיכים לטגן דקה נוספת על להבה גבוהה.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את השמנת, ומערבבים. מוסיפים מים לסיר, כך שיכסו את הכל, ומביאים לרתיחה.
שלב 5
40 דקות
מוסיפים מרק תיבול ירקות שורש, וממשיכים לבשל על להבה בינונית כ-40 דקות, או עד שהירקות מתרככים.
שלב 6
0 דקות
מסירים מהלהבה, מוציאים את מקל הקינמון, ובעזרת מוט בלנדר או מעבד מזון טוחנים את המרק, עד לקבלת קרם חלק. מתבלים בפלפל שחור.
שלב 7
0 דקות
יוצקים את המרק החם לקעריות, מקשטים בפרוסות ערמונים ומגישים.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
7
מחממים בסיר בינוני את השמן, ומטגנים את הבצל כ-2 דקות, עד להזהבה.
שלב 2
מתוך
7
מוסיפים את הערמונים, התפוחים, הקינמון והסוכר החום, ומטגנים דקה נוספת.
ניתן להמיר את הקינמון במקל קינמון. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
מתוך
7
מוסיפים את הדלעת, תפוחי האדמה, הגזר והבטטה, וממשיכים לטגן דקה נוספת על להבה גבוהה.
שלב 4
מתוך
7
מוסיפים את השמנת, ומערבבים. מוסיפים מים לסיר, כך שיכסו את הכל, ומביאים לרתיחה.
שלב 5
מתוך
7
מוסיפים מרק תיבול ירקות שורש, וממשיכים לבשל על להבה בינונית כ-40 דקות, או עד שהירקות מתרככים.
שלב 6
מתוך
7
מסירים מהלהבה, מוציאים את מקל הקינמון, ובעזרת מוט בלנדר או מעבד מזון טוחנים את המרק, עד לקבלת קרם חלק. מתבלים בפלפל שחור.
שלב 7
מתוך
7
יוצקים את המרק החם לקעריות, מקשטים בפרוסות ערמונים ומגישים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0