המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה קטנה את קוביות הסלמון עם הרוטב האסייתי והשמן הזית.
משפדים בכל שיפוד יקיטורי 3 קוביות של הסלמון שהכנו, בין הקוביות ניתן לשים עגבנייה או כל ירק אחר.
מוסיפים לקערה שהסלמון הושרה בה את רוטב הסצ'ואן ומעט שמן זית. מערבבים וטובלים את הברוקולי והפטריות. (אפשר לוותר על הסצ'ואן ולטבול ברוטב של הסלמון).
מניחים את שיפודי הסלמון על מחבת חמה או פלנצ'ה וצולים מכל הצדדים, גם את הירקות, ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0