המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים תפוחי אדמה לקוביות קטנות ס"מ על ס"מ, מפזרים מלח שתפוחי האדמה יספגו לפני הטיגון.
מחממים במקביל שמן עמוק. כשהשמן חם מניחים את תפוחי האדמה בסיר כ-10 עד 15 דקות, מוציאים את התפ"א מהשמן, סופגים את השמן היטב.
לאחר מכן לוקחים רוטב צ'ילי חריף מתוק, שופכים לא מעט על תפוחי האדמה, ומכניסים לתנור חם, להמשך אפייה כ-15 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0