המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים את האפונה ומשרים אותה למשך לילה במים. מסננים ושוטפים היטב מספר פעמים עד שהמים נקיים, ללא קצף.
מבשלים את האפונה במים בסיר לחץ לפי הוראות היצרן 20 דקות .
מחממים את השמן בסיר אחר. קולפים וקוצצים את הבצל לקוביות. מוסיפים לשמן ומטגנים עד הזהבה.
קולפים את הגזר ותפוחי האדמה וחותכים לקוביות. מוסיפים לסיר ומאדים תוך כדי ערבוב מספר דקות. מוסיפים את האפונה עם מי הבישול שלה, והתבלינים ועוד מים אם יש צורך.
מבשלים 40 דק' עד שכל הירקות רכים.
מעבדים בעזרת בלנדר מוט בתוך הסיר או מעבירים למעבד מזון את כל הירקות וכוס מהנוזלים ומעבדים עד קבלת מחית אחידה וסמיכה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0