דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת מוס שוקולד כשרה לפסח פרווה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת מוס שוקולד כשרה לפסח פרווה

עוגת מוס שוקולד כשרה לפסח פרווה

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: Jacob Herskovits
עוגת מוס שוקולד קלה להכנה (למי שאינו מפחד מהקצפת חלבונים) ופשוט גאונית

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
10 
חלמון (מביצה מס 1 או 2)
0.25  כוס
סוכר לבן
10 
חלמון (מביצה מס 1 או 2)
0.33  כוס
סוכר לבן
2  כפות
מרגרינה לשימון התבנית
300  גרם
שוקולד מריר (רצוי 56-60% מוצקי קקאו לפחות)
1  כפית
נס קפה איכותי
2  כפות
ברנדי / קוניאק
1  כף
קקאו איכותי
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    ממיסים שוקולד עם קפה מגורען בבאן מארי (סיר קטן בתוך סיר מים גדול יותר על הגז) ומערבבים עד לקבלת נוזל חלק. מסירים מן האש ומצננים מעט. אחרי הסרת השוקולד מן הגז וצינונו ניתן להוסיף ברנדי אם רוצים: יוצקים את הברנדי בבת אחת ומערבבים במהירות עד לקבלת נוזל חלק.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ במעט מרגרינה (או חמאה) מומסת. אם התבנית איננה חדשה (וסגירתה איננה הרמטית) מומלץ להצמיד נייר כסף לתחתיתה ואותו לשמן.
  • שלב 3

    0 דקות
    מקציפים את החלמונים עם רבע כוס סוכר במהירות גבוהה עד לקבלת קציפה תפוחה ובהירה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מקציפים את החלבונים עם שליש כוס סוכר במהירות בינונית עד לקבלת קצף יציב.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את השוקולד המומס לתערובת החלמונים ומקציפים במהירות בינונית עד לאיחוד החומרים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים את תערובת הביצים והשוקולד לקצף החלבונים ומערבבים בעדינות, בעזרת מרית, בתנועות קיפול.
  • שלב 7

    45 דקות
    יוצקים 2/3 מן התערובת לתבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ ואופים כ-45 דקות. מוציאים ומצננים. את שליש המסה הנותר מאחסנים במקרר. אחרי שהעוגה הצטננה ושקעה מעט במרכזה ממלאים בשקע שנוצר עד לשיא גובה התבנית, מיישרים ומכניסים למקפיא לשעתיים לפחות. כעבור שעתיים ניתן להעביר את העוגה למקרר או להגישה.
  • שלב 8

    0 דקות
    לפני ההגשה מעטרים במעט אבקת קקאו.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב
  • חגיגה
  • עוגות
  • דל במלח
  • יום הולדת
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד עשירה לילדים

    עוגת שוקולד עשירה לילדים

    60 דקות קל
  • עוגת קרמבו ממכרת

    עוגת קרמבו ממכרת

    60 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד מושלמת

    עוגת שוקולד מושלמת

    40 דקות קל
  • עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    עוגת שוקולד בציפוי שוקולד חלומי

    75 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים