מכניסים את המים לסיר, מוסיפים את המלח ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. כאשר המים רותחים, מוסיפים את האורז, מורידים את האש, מכסים ומבשלים עד שהאורז רך והמים מתאדים, בערך 18 דקות.
שלב 2
0 דקות
בינתיים, מחממים 2 כפות שמן במחבת טפלון, יוצקים את הביצים ומטגנים חביתה. מדי פעם מרימים את קצוות החביתה ומטים מעט את המחבת, כדי לאפשר לכל הביצים להתבשל. מעבירים את החביתה לצלחת, חוצים לשניים וחותכים לרוחב לרצועות דקות.
שלב 3
3 דקות
מחממים 3 כפות שמן באותו מחבת, מעל להבה בינונית. מוסיפים את הפטריות ומאדים במשך 5 דקות. מוסיפים את הפלפלים ומאדים עוד 3 דקות.
שלב 4
5 דקות
מוסיפים את האורז, רצועות החביתה, הבצל ורוטב הסויה, מערבבים ומטגנים 5 דקות נוספות. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
שלב 1
מתוך
4
מכניסים את המים לסיר, מוסיפים את המלח ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. כאשר המים רותחים, מוסיפים את האורז, מורידים את האש, מכסים ומבשלים עד שהאורז רך והמים מתאדים, בערך 18 דקות.
שלב 2
מתוך
4
בינתיים, מחממים 2 כפות שמן במחבת טפלון, יוצקים את הביצים ומטגנים חביתה. מדי פעם מרימים את קצוות החביתה ומטים מעט את המחבת, כדי לאפשר לכל הביצים להתבשל. מעבירים את החביתה לצלחת, חוצים לשניים וחותכים לרוחב לרצועות דקות.
שלב 3
מתוך
4
מחממים 3 כפות שמן באותו מחבת, מעל להבה בינונית. מוסיפים את הפטריות ומאדים במשך 5 דקות. מוסיפים את הפלפלים ומאדים עוד 3 דקות.
שלב 4
מתוך
4
מוסיפים את האורז, רצועות החביתה, הבצל ורוטב הסויה, מערבבים ומטגנים 5 דקות נוספות. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0