מחממים ווק ריק על אש גדולה. יוצקים לתוכו את השמן ומקפיצים את פרוסות השום והפלפל עד שהשום מזהיב. מוציאים בכף מחוררת לצלחת מרופדת בנייר סופג.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים לווק את שמיניות הבצל ומקפיצים עד שהבצל מתחיל להזהיב. מוסיפים את העוף ומקפיצים עד שכל הקוביות מלבינות. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עוד שתיים-שלוש דקות.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים לווק את הסויה, הסוכר והקשיו ומקפיצים עוד שתי דקות.
שלב 4
0 דקות
מגישים על אורז לבן ומפזרים מלמעלה את השום וטבעות הפלפל.
שלב 1
מתוך
4
מחממים ווק ריק על אש גדולה. יוצקים לתוכו את השמן ומקפיצים את פרוסות השום והפלפל עד שהשום מזהיב. מוציאים בכף מחוררת לצלחת מרופדת בנייר סופג.
שלב 2
מתוך
4
מוסיפים לווק את שמיניות הבצל ומקפיצים עד שהבצל מתחיל להזהיב. מוסיפים את העוף ומקפיצים עד שכל הקוביות מלבינות. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עוד שתיים-שלוש דקות.
שלב 3
מתוך
4
מוסיפים לווק את הסויה, הסוכר והקשיו ומקפיצים עוד שתי דקות.
שלב 4
מתוך
4
מגישים על אורז לבן ומפזרים מלמעלה את השום וטבעות הפלפל.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0