המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים לבצק חלק. מרדדים לעלה דק ובעזרת המערוך מעבירים לתבנית. משטחים על הבסיס והדפנות. מסירים את הבצק המיותר ומניחים בצד לקישוט.
חוצים את הכרשות לחצי לאורכן ופורסים פרוסות דקות.
ממיסים את החמאה במחבת. מטגנים קלות את פרוסות הכרישה בחמאה, תוך ערבוב בשתי כפות עץ (שתי הכפות עוזרות להפוך תוך כדי הטיגון), כ-10 דקות.
מוסיפים את היין ובוחשים, מוסיפים את הקמח ובוחשים, מוסיפים את הלבן, גבינה, מלח ופלפל ומערבבים. מצננים מעט.
בוחשים בקערה את הביצים והשמנת, יוצקים על הכרישות ומערבבים היטב.
מעבירים את העיסה לתבנית, פורסים את גבינת העיזים לפרוסות דקות ומניחים על העיסה, פרוסה ליד פרוסה.
מרדדים את יתרת הבצק וחותכים לפסים. מניחים מעל פרוסות גבינה, מורחים את פסי הבצק בביצה טרופה ואופים כ-30 דקות, או עד שמוכן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0