המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל החומרים, עד לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים לתבנית משומנת.
מכניסים לתנור על חום בינוני (180מעלות) למשך 30-60 דקות.
העוגה מוכנה כאשר מכניסים קיסם והוא יוצא עם מעט פירורים לחים. בתיאבון! לעוגה לבנה משתמשים בפודינג וניל ולעוגת שוקולד בפודינג שוקולד - לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0