המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
חותכים את חזה העוף לנתחים של כ-2 ס"מ, כמו לשניצלונים. *ניתן להמיר את חזה העוף בפילה עוף, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מפזרים מלח, פלפל ואורגנו משני הצדדים.
מעבירים לתבנית, רצוי פיירקס, ויוצקים מעל את מיץ הלימון הסחוט.
כותשים שום ומפזרים על הנתחים.
מכניסים לתנור ל-15 דקות, ולא יותר, אחרת הנתחים מתייבשים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0