מערבבים בתוך קערה את הסילאן, החרדל ושמן הזית, עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את קוביות הפרגית, ומשרים למשך כשעה אחת לספיגת טעמים.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים 25 גרם חמאה לסיר, וממיסים אותה על להבה בינונית, מוסיפים לסיר את הבצל הקצוץ, ומאדים עד שהופך לשקוף.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את הפטריות והשום, ומטגנים עד להשחמה.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את קוביות הפרגיות, ומבשלים עד לאידוי כל הנוזלים והשחמת נתחי הפרגיות.
שלב 6
0 דקות
יוצקים לסיר את היין הלבן, ומבשלים ברתיחה במשך כ-2 דקות, עד לאידוי האלכוהול.
שלב 7
0 דקות
הכנת הפתיתים: מחממים במחבת את יתרת החמאה ומוסיפים את עלי הטימין. מוסיפים את הפתיתים ומטגנים במשך כחצי דקה תוך כדי ערבוב, עד שהפתיתים מכוסים בחמאה מכל הצדדים.
שלב 8
0 דקות
יוצקים את ציר העוף לסיר עם קוביות הפרגיות, ומביאים לרתיחה.
שלב 9
0 דקות
מוסיפים לסיר את הפתיתים המטוגנים. מתבלים במלח ופלפל, ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כ-10 דקות, עד שהפתיתים מבושלים לגמרי. מכבים את הלהבה ומשהים 5 דקות נוספות כשהסיר מכוסה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
9
מערבבים בתוך קערה את הסילאן, החרדל ושמן הזית, עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.
שלב 2
מתוך
9
מוסיפים את קוביות הפרגית, ומשרים למשך כשעה אחת לספיגת טעמים.
שלב 3
מתוך
9
מוסיפים 25 גרם חמאה לסיר, וממיסים אותה על להבה בינונית, מוסיפים לסיר את הבצל הקצוץ, ומאדים עד שהופך לשקוף.
שלב 4
מתוך
9
מוסיפים את הפטריות והשום, ומטגנים עד להשחמה.
שלב 5
מתוך
9
מוסיפים את קוביות הפרגיות, ומבשלים עד לאידוי כל הנוזלים והשחמת נתחי הפרגיות.
שלב 6
מתוך
9
יוצקים לסיר את היין הלבן, ומבשלים ברתיחה במשך כ-2 דקות, עד לאידוי האלכוהול.
שלב 7
מתוך
9
הכנת הפתיתים: מחממים במחבת את יתרת החמאה ומוסיפים את עלי הטימין. מוסיפים את הפתיתים ומטגנים במשך כחצי דקה תוך כדי ערבוב, עד שהפתיתים מכוסים בחמאה מכל הצדדים.
שלב 8
מתוך
9
יוצקים את ציר העוף לסיר עם קוביות הפרגיות, ומביאים לרתיחה.
שלב 9
מתוך
9
מוסיפים לסיר את הפתיתים המטוגנים. מתבלים במלח ופלפל, ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כ-10 דקות, עד שהפתיתים מבושלים לגמרי. מכבים את הלהבה ומשהים 5 דקות נוספות כשהסיר מכוסה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0