הכנת הרוטב: מחממים את מעט השמן בסיר, ומזהיבים היטב את הבצל. מוסיפים את השום לחצי דקה.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים 2 כפות גדושות רסק עגבניות ואת הקטשופ. יוצקים את המים, מוסיפים את העגבניות המגורדות ובוחשים היטב. מביאים לרתיחה.
שלב 3
7 דקות
מנמיכים את האש ומכסים, מבשלים במשך 5-7 דקות.
שלב 4
0 דקות
בינתיים, מבשלים את הספגטי לפי ההוראות. שוטפים ומסננים.
שלב 5
0 דקות
שוטפים את הזיתים וקוצצים אותם דק. מוסיפים את הזיתים לרוטב, ובוחשים. מוסיפים את התבלינים ואבקות המרק. טועמים, ומתקנים תיבול לפי הצורך.
שלב 6
0 דקות
ניתן להוסיף עוד מים או עוד רסק עגבניות, אם יש צורך. מכסים ומבשלים על אש גבוהה כשלוש דקות.
שלב 7
0 דקות
מעבירים את הסיר ללהבה הכי נמוכה, מוסיפים את הספגטי לסיר. בוחשים היטב כך שכל הספגטי יכוסה ברוטב. מכסים ומשאירים את הסיר על הלהבה הנמוכה למשך כמה דקות, כדי שהספגטי יספוג היטב את הטעמים.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
7
הכנת הרוטב: מחממים את מעט השמן בסיר, ומזהיבים היטב את הבצל. מוסיפים את השום לחצי דקה.
שלב 2
מתוך
7
מוסיפים 2 כפות גדושות רסק עגבניות ואת הקטשופ. יוצקים את המים, מוסיפים את העגבניות המגורדות ובוחשים היטב. מביאים לרתיחה.
שלב 3
מתוך
7
מנמיכים את האש ומכסים, מבשלים במשך 5-7 דקות.
שלב 4
מתוך
7
בינתיים, מבשלים את הספגטי לפי ההוראות. שוטפים ומסננים.
שלב 5
מתוך
7
שוטפים את הזיתים וקוצצים אותם דק. מוסיפים את הזיתים לרוטב, ובוחשים. מוסיפים את התבלינים ואבקות המרק. טועמים, ומתקנים תיבול לפי הצורך.
שלב 6
מתוך
7
ניתן להוסיף עוד מים או עוד רסק עגבניות, אם יש צורך. מכסים ומבשלים על אש גבוהה כשלוש דקות.
שלב 7
מתוך
7
מעבירים את הסיר ללהבה הכי נמוכה, מוסיפים את הספגטי לסיר. בוחשים היטב כך שכל הספגטי יכוסה ברוטב. מכסים ומשאירים את הסיר על הלהבה הנמוכה למשך כמה דקות, כדי שהספגטי יספוג היטב את הטעמים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0