המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרטיבים את המצות במים ועוטפים במגבת כל מצה בנפרד. ממתינים כרבע שעה לריכוך.
מכינים את המלית: מטגנים בצל בשמן, עד שהוא נעשה שקוף. מגבירים את הלהבה למקסימום, מוסיפים פטריות, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים עד שהנוזלים מתאדים.
מוסיפים את הבשר ומטגנים כ-5-3 דקות, תוך כדי פירור הבשר בעזרת מזלג, עד שמתקבלים פירורים חומים.
מכינים גלילות, ממלאים ומטגנים: חוצים כל מצה לאורכה. מניחים כף גדושה מהמלית על החלק הקצר ומגלגלים באופן מהודק, עד הסוף.
טובלים את הגלילות בביצה, מניחים אותן כשהתפר על המחבת, מטגנים בשמן עמוק עד שמזהיב ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0