המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
פורסים דק את הירקות, מזלפים בשמן ומתבלים עם מלח, פלפל וטימין.
קולים בתנור בחום של 250 מעלות כ-10 דקות.
הכנת הבצק: שמים את כל חומרי הבצק במיקסר 10 דקות, ומתפיחים כשעה.
מרדדים את הבצק לעלה גדול, שמים מעליו את הגבינה ומעל את הירקות הקלויים. אופים בחום של 230 מעלות למשך 10 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0