חותכים את כל הירקות איך שנוח, אבל לא לחתיכות גדולות מדי, כי זמן הבישול הוא מהיר.
שלב 2
0 דקות
במחבת גדולה (או ווק) מערבבים 2 כפות שמן שומשום (רצוי, אבל גם שמן זית עובד), רוטב סויה (הרבה, אבל זהירות - מלוח!), כף גדושה חמאת בוטנים ו2-3 שיני שום קצוצות.
שלב 3
0 דקות
כשהעסק מתחיל להתחמם, זורקים פנימה את כל הירקות, פרט לבצל הירוק, ומקפיצים מספר דקות.
שלב 4
0 דקות
במקביל, מרתיחים מים עם קצת מלח וחולטים את האיטריות (לפי ההוראות על האריזה, ממש מספר שניות) מסננים ומוסיפים את האטריות למחבת. מערבבים וממשיכים להקפיץ מספר דקות.
שלב 1
מתוך
4
חותכים את כל הירקות איך שנוח, אבל לא לחתיכות גדולות מדי, כי זמן הבישול הוא מהיר.
שלב 2
מתוך
4
במחבת גדולה (או ווק) מערבבים 2 כפות שמן שומשום (רצוי, אבל גם שמן זית עובד), רוטב סויה (הרבה, אבל זהירות - מלוח!), כף גדושה חמאת בוטנים ו2-3 שיני שום קצוצות.
שלב 3
מתוך
4
כשהעסק מתחיל להתחמם, זורקים פנימה את כל הירקות, פרט לבצל הירוק, ומקפיצים מספר דקות.
שלב 4
מתוך
4
במקביל, מרתיחים מים עם קצת מלח וחולטים את האיטריות (לפי ההוראות על האריזה, ממש מספר שניות) מסננים ומוסיפים את האטריות למחבת. מערבבים וממשיכים להקפיץ מספר דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 1