המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
מחממים סיר רחב ושטוח. כאשר הסיר חם, מוסיפים 2 כפות שמן זית ומאדים את הבצלים, טימין והשום עד להזהבה.
מוסיפים את הפטריות ומשחימים היטב. מתבלים, מוסיפים יין לבן ומביאים לרתיחה, מוסיפים מים וכף שיבולת שועל, מערבבים ומבשלים כ - 5 דקות.
צולים את ההמבורגר בתנור כ- 10 דקות.
מוסיפים אותם לרוטב הפטריות, מבשלים כ- 10 דקות ומגישים עם אורז לבן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0